Op discord: Fotografie en Design, chat server is online, uitnodiging nodig!

Hoe blijf je bezig?

Gepubliceerd op 9 april 2020 om 19:07

Als een vervolg op mijn vorige blog is het belangrijk om je normale dagelijkse ritme niet kwijt te raken. Dat dit niet eenvoudig is zal bij vele het zelfde zijn. En dan heb ik het geluk alleen maar een 21 jr. autistische kleinzoon in huis te hebben., wat niet wil zeggen dat dit makkelijker is dan andere kinderen. Zorgen dat je je eigen dag en nachtritme behoud is belangrijk ook als je zoals ik gepensioneerd bent.

Hier in huis hebben we een duidelijke scheiding in privé ruimtes, ook hebben we eigen ICT,  zodat je mekaar niet lastig valt, en dat valt zeker te doen ondanks de beperkte oppervlakte.  In de afgelopen weken is er dan ook druk verbouwd hier, vooral de werkhoek van mij heeft een nieuwe impuls gehad, nieuwe pc kast, nieuwe werkplek met meer dan voldoende ruimte 250 cm, er staan natuurlijk altijd nog wel wat kleine dingen op de lijst, maar het belangrijkste is gebeurd.

Over enige maanden zullen er ook nog eens woning verbeteringen worden doorgevoerd door de huis eigenaar, zoals een nieuwe keuken, badkamer en buiten isolatie met HR++ glas. Dus een prima plek om te verblijven, helaas ontbreekt het mij aan een ruim balkon, wat nu met het mooie weer  en de komende zomer periode  enige buiten activiteit te kunnen hebben, deze is voor twee personen net te doen.  Maar bruin kunnen we worden!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Robert Stienstra
2 jaar geleden

Ziet er goed uit Harry, het zijn idd lastige tijden. Ik heb momenteel ook geen werk en ik ben dus druk met het zoeken naar een andere baan. Ook wij (mijn vrouw en ik) hebben allebei een eigen ruimte voor de hobby.

Harry
2 jaar geleden

Dat is Idd niet leuk Robert, en de foto opdrachten liggen natuurlijk ook grotendeels stil nu. Hoop dat je snel iet vasters vind!