Op discord: Fotografie en Design, chat server is online, uitnodiging nodig!

ArtRage voor wie?

Gepubliceerd op 21 april 2020 om 10:28

ArtRage 6 is een prachtig stukje software, die werkelijk voor iedereen geschikt is, ja ook voor kinderen. 
Het biedt zoveel leuke creatieve mogelijkheden van potlood tot waterverf, pastels, wasco en olieverf. Kleuren mengen over elkaar zetten, laat je fantasie gaan. Voordeel is dat je geen smeerboel hebt en overal papier rond slingert. Wat wel fijn is als je kunt beschikken over een tekentablet, zeker bij een desktop. Voordeel is dat je drukgevoeligheid hebt. Werken met de muis kan maar heeft zijn beperkingen.

Wat betreft de tekentablets, er zijn meer dan voldoende alternatieven voor de Wacom. Zo zijn XP-pen en Huion goede mogelijkheden in verschillende formaten. Kids kunnen hiermee werkelijk alle kanten op, en leert ook nog eens hand en oogcoördinatie spelenderwijs. Werkjes kunnen worden opgeslagen en uitgeprint worden. 
Je kunt kiezen uit verschillende oppervlakken en materialen en formaten. Elke oppervlakte heeft zo zijn eigen effect op verf en anderen. Ook kun je meerdere lagen gebruiken, sjablonen gebruiken of een foto inladen en deze veranderen, maar ook als voorbeeld te gebruiken.

Het zal dan wel een duur stuk software zijn?
Als we kijken naar wat het pakket biedt en de techniek die hier achter zit is het in feite veel te goedkoop. Voor de huidige prijs van  $39  ( normale prijs $79)  is er geen enkel ander pakket met deze te vergelijken.
De software draait op alle bekende systemen als Windows, Mac, IOS en android. En je hoeft echt geen engels te kennen om ermee te kunnen werken.

Voor fotografen en art ontwerpers gebruik het in combinatie met alle andere software om je eigen unieke beelden te creëren.

Wil je meer weten? dan kun je hier verder kijken of bekijk de onderstaande video.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.