Op discord: Fotografie en Design, chat server is online, uitnodiging nodig!

Een persoonlijke noot...

Gepubliceerd op 12 augustus 2020 om 10:29

In deze heftige tijd waarbij je als mens en fotograaf probeert je tijd en sociale contacten te managen, waarbij je eigenlijk al van te voren weet dat het toch niet gaat lukken van wat je had gepland door te blijven gaan, zal voor velen van ons bekend voorkomen.
Je vakantie valt in het water, of je bent daar waar je heen wou en komt na een week er achter dat dit wellicht toch niet zo'n handige keus was. Of de ontwikkelingen die zo en zo niet in de hand hebt veranderen zo snel dat je een ander besluit moet nemen. 

Het zijn van die dingen die het leven soms grillig maar ook interessant maken.  Ik wens dan ook al mijn bezoekers, vrienden en familie alle wijsheid toe en blijf gezond en denk om elkaar.

Uiteraard ondanks dat het slechts anderhalve week mocht zijn, veel lol gehad op mijn vakantieadres met mijn kameraad in crime en zijn vrouw :)
Het zat me maat helaas niet echt mee, door de warmte was een stevige wandeling door de bossen rond de plaats Hemer helaas niet mogelijk. Dus als consequentie  weinig beeldmateriaal.  Toch wou ik jullie deze niet onthouden. Een klein stukje van de omgeving in Hemer.

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.