Nieuwe sociale interactie

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 15:22

Sinds kort beschik ik over een nieuw medium om met mensen te communiceren als het gaat om fotografie en designing. Er was al een Facebookgroep speciaal voor nederlandse gebruikers van de Affinity Suite. 


Dat is nu verder uitgebreid met een virtuele  Discord server. Welke veel beter te structureren en te modereren is. 
Opgedeeld in pakket en gebruik makend van zowel tekst based als wel spraak mogelijkheden. Leden kunnen hun eigen desktop delen met anderen om te laten zien wat ze doen.

Dit is geweldig bij problemen waar men niet uitkomt. Het is daardoor makkelijker om te begrijpen waar het probleem zit en kunnen anderen snel mogelijke oplossingen aanbrengen.  Ook een manier is om deze wijzen anderen mee te laten kijken hoe je iets maakt.

In principe kun je alleen toegang krijgen na aanmelding bij de eigenaar. Je krijgt dan een link waarmee je toegang krijgt.
Zorg ervoor dat je van te voren de Discord App geïnstalleerd hebt, of voor de Desktop download deze vanaf de Discord.com website voor het opreration systeem dat je gebruikt (windows, Mac, IOS).

Mocht je geen lid van de FB groep, dan kun je toegang aanvragen via de contact formulier.  Geef in dat geval aan waarom je toegang wilt hebben.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.