Op discord: Fotografie en Design, chat server is online, uitnodiging nodig!

Corona perikelen

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 15:39

De zomer is voorbij, de herfst kwam sneller dan verwacht, dus ook een ander ongewenste gast die knap vervelend is komt weer eens om de hoek kijken.  Tja, we hebben het over deze intense en gevaarlijke dame met de naam Corona of beter covid-19. 
Tja ook dit heeft veel effecten op mijn leven als longpatiënt en oudere, hoop komende week de 69 te halen, niet te verwarren met een andere 69 ja. :)  ja ik ken jullie een beetje ;)

Juist vanwege deze dame of is het toch een man?, geen idee maar is voor mij toch een behoorlijk risico om te ontmoeten, vandaar dat mijn persoonlijke activiteiten tot het minimum beperkt zijn zolang het nodig is. Ook voor mijn huisgenoot met een zwakke weerstand  en flinke rugzak is dit allemaal niet zo eenvoudig te verhapstukken.  Wij beiden proberen zoveel mogelijk als mogelijk is toch nog normaal te leven.  Maar het betekend wel dat fotografie voor het grootste gedeelte op non actief staat. 

Hoe het de komende tijd verder gaat is niet te voorspellen, en dat geldt uiteraard voor ons allen.  we wensen iedereen wijsheid en gezondheid toe. En hou je vooral aan de belangrijkste regels!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

inge savelkoel
een jaar geleden

Dankjewel Harry. Jullie ook veel gezondheid en geluk in de komende tijd. Gr. Inge

Harry
een jaar geleden

Dank je wel Inge.