Op discord: Fotografie en Design, chat server is online, uitnodiging nodig!

Algemene informatie over mij.

Geboren en getogen in de mooie noordelijke stad Groningen in het jaar 1951. Een stad die zo vlak na WOII nog steeds economisch in opbouw was.  Mijn geboortehuis stond vlak buiten het oude centrum.  In de jaren '60 al begonnen met fotograferen en begin  jaren zeventig twee jaar de part time studie Allround fotograaf gedaan aan de fotovakschool waarbij van zwart wit tot
kleur voorbij kwam. 
Heb altijd de keuze gemaakt nooit full-time fotograaf te worden maar de vrijheid te houden eigen keuzes te maken tot op heden.  

In die tijd van de analoge fotografie de basis gelegd voor de huidige kennis. Omstreeks het jaar 2002 mijn eerste digitale Olympus 10x optische Ultra zoom aangeschaft en van dat moment af geheel digitaal verder ontwikkeld met vooral Photoshop en Coreldraw als basis software. 

Ik houd ervan om de huidige jeugd bekend te maken met de mooie wereld van de fotografie, met de huidige techniek hoef je geen dure camera's meer te hebben en toch een prachtige hobby te kunnen hebben en vooral te leren kijken, observeren en modelleren. En vooral veel over jezelf leren.

Als sinds de jaren 2006 is mijn gereedschap de digitale Spiegelreflex, begonnen met de Canon sinds 2013 naar Nikon overgestapt, en de volgende stap zal gaan richting Pentax. 
 Ook de smartphone technologie  wordt zeker niet vergeten. Ook het werken met  met nieuwe software bezig als Affinity Photo en Affinity designer die een plaatsvervanger zijn voor de te afhankelijke Adobe lease systeem. 
Erg trots dat veel van mijn werken in de smaak vallen bij bedrijven en particulieren in binnen en buitenland. (Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland).. 


De laatste 5 jaar gehuisvestigd en werkzaam in de wijk Oosterpark van Groningen.
voor ondermeer portret en visualisatie van beeld.


Rating: 0 sterren
0 stemmen